© A3Interieurbouw 2018 - Laatst geupdate op 16-07-2018

NIEUWS

Nieuwe stijl Family Apeldoorn opent zijn

deuren! 

Het nieuwe concept past heel goed bij de buurt. Er wonen veel

jonge gezinnen die laagdrempelig buitenshuis willen eten of willen

afhalen.

Januari 2018 | Apeldoorn is een huiskamer rijker, athans dat is de insteek geweest van de nieuwe cafetaria aan de distelvlinderlaan. Een restaurantachtige cafetaria, het perfecte concept in deze wijk! aldus ondernemer Reinard van Baak. Het moet een tweede huiskamer zijn voor de omgeving waar je meerdere keren per week komt genieten. Het moest uitnodigend zijn om gezellig een hapje te komen eten maar ook goed draaien voor de afhaal en bezorging. Dat is goed gelukt, het eindresultaat is echt fantastisch geworden. Het is altijd afwachten of alle details waar urenlang over word gesproken en gediscussierd ook uitpakken hoe je had voorgesteld. Vanaf het begin hebben we gewerkt met 3d presentatie. Dan gaat het gelijk leven, het is zo versterkend om op die manier door het ontwerp te lopen, je gaat gelijk aan de slag met de kleine details, terwijl het grove werk nog gedaan moet worden. Het laat je denken als ondernemer. Het in kaart brengen van wat prioriteiten zijn en wat bijzaken en helpt je zo je budget te verdelen.  Daarnaast waren er ook nog diverse hordes te nemen in het vergunningstraject. A3interieurbouw heeft ook hierin zeer verdienstelijk ondersteunt en uitgevoerd. Zoals je vaak ziet in de bouw zijn er gedurende de uitvoering enkele tegenvallers geweest, maar die worden net zo snel weer opgelost en verholpen.     De nieuwe Family in Apeldoorn is de eerste complete Family die is gebouwd in de nieuwe huisstijl. Er zijn afgelopen jaren al enkele zaken geopend die in deze lijn meegaan, maar dit is de eerste zaak waar alles samenkomt. Zowel in beleving, vormgeving, materialisering als marketing en diensten.  

Ambiance en sfeer bepalen het succes van

je eethuis.

Broodje Bram te Heemstede gaat mee met de tijd. Maar hoe blijf je

als succesvolle zaak optimaal scoren? Door regelmatig te investeren

in je eigen zaak blijf je de concurrentie een stap voor.

November 2017 | Je hebt een succesvolle horecaonderneming. Alles loopt op rolletjes, klanten tevreden, mooie producten en een mooie zaak. Wat moet je dan? Stil gaan zitten, de jaren dienen tot je zaak is verouderd of niet meer met de tijd meekan? Of ga je voor een update van je zaak om alles weer fris en hedendaags te houden? Om goed bij de tijd te blijven en je doelgroep aan te spreken is het verstandig om regelmatig kritisch te kijken naar de inrichting van je zaak. Zeker als er sprake is van een eethuis is het belangrijk om af en toe even iets te veranderen in de styling en aankleding om te blijven vernieuwen in sfeer en ambiance. Maar niet alleen voor de beleving van je zaak is dit een must, het heeft een positieve werking op meerdere vlakken binnen uw onderneming. Zo zal het positief bijdragen aan de werkethiek van het personeel als er vernieuwingen binnen het bedrijf worden doorgevoerd. Productiviteit zal er zeker niet slechter van worden. Daarnaast is het goed om kritisch te zijn op jezelf en problemen aan te pakken of verbeteringen door te voeren in bijvoorbeeld de routing of werkruimte. Net als het menu af en toe een aanpassingen vereist is het met het interieur niet anders. Het houdt iedereen binnen het bedrijf scherp en zorgt voor de juiste uitstraling naar buiten toe. En niet geheel onbelangrijk, het versterkt het ook je positie als onderneming in de omgeving en houdt concurrenten op afstand.

Big Bread Kitchen blijft zich ontwikkelen

en opent nieuwe vestiging in Zwolle. 

Big Bread Kitchen. De relatief jonge franchise formule die zich

zeer snel ontwikkeld in fastfood Nederland. En de nieuwe transitie

van Big Bread naar Big Bread Kitchen komt extra goed naar voren

in de vestiging Zwolle. Big Bread Kitchen is niet meer te

vergelijken met de doorsnee cafetaria.

Oktober 2017 | Dat Nederland een nieuwe speler heeft op het gebied van Franchise in de fastfood branche stond al vast toen ondernemer Sheng Chen vorig jaar vestiging nummer 15 en 16 opende van de vernieuwde formule. Big Bread Kitchen heeft grote ambities en gaat ook de komende jaren flink blijven timmeren aan de weg. Doelstelling is 30 zaken in 2020.  Afgelopen april opende de nieuwe vestiging van Big Bread Kitchen in Naarden, de eerste die is uitgevoerd in de nieuwe stijl. Het is de bedoeling dat ook de andere vestigingen worden omgetoverd in een Big Bread Kitchen. ‘Het is nu meer dan voorheen een combinatie tussen een lunchroom en cafetaria’, legt de grondlegger uit. ‘Dat is kansrijker. Je bent interessanter voor meerdere doelgroepen op verschillende tijdstippen van de dag.’ Hiermee is het zeker mogelijk een buurtfunctie te kunnen vervullen. Onlangs opende de vestiging in Zwolle zijn deuren. Waar de zaak in Naarden nog een pilotstore was van het vernieuwde concept is Zwolle wel echt waar Big Bread Kitchen om draait. In deze nieuwste Big Bread Kitchen is het broodconcept extra doorontwikkeld. Met name de productpresentatie is ijzersterk. Het is een moderne, strak ingerichte zaak met een goed concept. De toevoeging Kitchen komt hier echt tot uiting. Daarmee is gelijk duidelijk dat het om een brede opzet gaat.’ Ook voor het nieuwe jaar staat er alweer genoeg te gebeuren. De eerste 2 nieuwe vestigingen zullen al snel openen.

< ouder nieuws

< Terug naar Home.